۲ - آیا نیاز است پاسخ داده شود؟

×

پیغام خطا

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once()‎ (line ۲۰ of ‎/home/cp30792/focusfree.ir/focus-text/includes/file.phar.inc).

یک نقل قول معروف از Lao Tzu (فیلسوف چینی) داریم که میگه:

طبیعت با اینکه شتاب نمی کند، همه چیز را به سر انجام می رساند.

اگر بخواهیم صادقانه قضاوت کنیم، همه ما تصوری از یک نیاز فوری برای پاسخ دادن به بسیاری از مسایل برای خود شکل داده ایم.

ایمیل ها

- توییت ها

- ایمیل ها

- تلفن ها

- انواع شبکه های اجتماعی دیگر...

و این گونه یک جریان پایان نا پذیر از چیز هایی که نیاز به پاسخ دادن دارند شکل می گیرد و همواره وجود دارد.

اگر مو شکافانه و عمیق به این مسایل نگاه کنیم، تا زمانی که به این محرک های بیرونی پاسخ نداده ایم، مضطرب باقی می مانیم.

اگر این رویه را در پیش بگیریم که پیام ها و درخواست های تماس و.. در زمان تقریبی ای که فرا می رسند ما را وادار به پاسخگویی بکنند، ما توسط نیاز به پاسخ گویی هدایت می شویم.

یادداشت مترجم: focusfree.ir: نویسنده سعی دارد ضمن حفظ مسئولیت پذیری، به ما بگوید که برای پاسخ گویی به جامعه و درخواست های ارتباطی از سوی آن مانند هر چیز دیگری در زندگی نیاز به داشتن برنامه از پیش تعیین شده و چهار چوب است.

و این رویه ما را به سمت تجربه کردن زندگی ای که هدایت گر آن دیگران هستند سوق می دهد و کم کم نیاز های درونی خود را فراموش کرده و به سمت آنچه که دیگران ما را ملزم به حس کردن می کنند سوق داده می شویم.

عادت کردن به پاسخ گویی به پیام ها و پیغام ها، ما را به سمت ترس از اینکه مردم فکر خواهند کرد ما مسئولیت پذیر نیستیم و کارمان را انجام نخواهیم داد و ترس از از دست دادن مشتری و یا ترس از قضاوت شدن ما به عنوان یک شخص گستاخ توسط دیگران سوق می دهد و این امر باعث می شود تا یک انگیزه منفی قوی در ما شکل بگیرد تا به همه تماس ها و شیوه های ارتباطی درخواستی پاسخ دهیم.

من به شما پیشنهاد می دهم با دو رویکرد ساده، این اجبار را بشناسید، این ترس را بشناسید و آن را از زندگی خود دور کنید.

۱- اول تصور کنید که اجباری در کار نیست: اگر این تصور را داشته باشید، این شما هستید که انتخاب می کنید امروز چه کارهایی را انجام دهید و می توانید بر روی مسایل ای که برایتان حائز اهمیت هست متمرکز شوید. شما می توانید هم چنان به ایمیل و بقیه چیز ها پاسخ بدهید ولی.. این کار را از روی اجبار انجام نمی دهید، بلکه خود خواسته اید و خود تصمیم گرفته اید که این ارتباط را برقرار کنید، نه اینکه دیگران حس اجبار در پاسخ گویی را در شما شکل داده باشند و شما را ملزم به انجام آن کار کرده باشند. اگر این رویه را در پیش بگیرید، کمتر مضطرب می شوید و خود را ملزم به پاسخ گویی به دیگران به خاصر قضاوت شدن و.. نمی بینید.

۲- شناخت ترس: ترس ها اغلب از الگو های مشخصی پیروی می کنند و کلیشه های مشخصی دارند. آیا می ترسید که گستاخ قضاوت شوید؟ آیا از اینکه چیزی را از دست بدهید می ترسید؟ آیا از این می ترسید که مشتریان خود را از دست بدهید؟ آیا فکر می کنید ممکن است که در محل کار دچار درد سر شوید؟ اگر خوب فکر کنید، ممکن است به یک یا چند مورد ترس در وجود خود آگاه شوید. اکنون با یک ترفند کوچک می توانید بر این ترس ها غلبه کنید. ابتدا چند ساعت به درخواست های ارتباط از سوی محیط پاسخ ندهید. سپس بررسی کنید آیا چیزی را از دست داده اید؟ آیا از چیزی بی خبر مانده اید؟ آیا کسی ناراحت شد؟ آیا اتفاق بدی افتاد؟... این رویه را نصف روز الی یک روز در پیش بگیرید. در اکثر موارد، هیچ اتفاق بدی گریبان گیر شما نخواهد شد و معمولا نهایتا یک یا چند اتفاق منفی نسبتا کوچک ممکن است تجربه کنید. با این تمرین شما متوجه خواهید شد که اغلب ترس ها و نگرانی هایتان بی مورد و بی اساس هستند.

۳ - رها سازی خود: اگر هم اکنون آزادی را بر در قید و بند بودن این اجبار ها ترجیح می دهید، به سمت زندگی آزاد حرکت کنید. تغییرات را کم کم و به مرور اعمال کنید. در طول روز، زمانی را به پاسخ ندادن اختصاص دهید ( ترجیحا در ابتدای کار زمانی که کمتر به درخواست های تماس و ارتباط و... پاسخ می دهید). سپس این زمان مشخص را آگاهانه بیشتر کنید و تغییر دهید و به سمتی حرکت کنید که به میل خود و به اراده خود در زمان مشخص به درخواست های تماس پاسخگو باشید و زمان آزادی خود را به نصف روز و یا بیشتر از نصف روز افزایش دهید.

بخش قبل << محدود کردن جریان

بخش بعد >> رهایی از احساس نیاز به روز بودن

کلید واژه ها: 

افزودن دیدگاه جدید

CAPTCHA
این کپچا برای تشخیص شما از اسپمر های خودکار ایجاد شده است.
۱ + ۱ =