افزودن دیدگاه جدید

×

پیغام خطا

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once()‎ (line ۲۰ of ‎/home/cp30792/focusfree.ir/focus-text/includes/file.phar.inc).

مفهوم آسانا در یوگا

آسانا ها، به تمریناتی در یوگا گفته می شوند که آگاهانه ذهن و جسم را باهم به کار می گیرند و در بدن و در کل جریان انرژی حیاتی ما، تغییرات عمیقی پدید می آورند.

از انواع آسانا می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

- وریکش آسانا (حرکت درخت)

- پادما آسانا (حرکت لوتوس یا گل نیلوفر)

- آدومو کاشوان آسانا (حرکت سگ)

- سیمها سانا (حرکت شیر)

- بهوجانگ سانا (حرکت مار کبری)

تمرین این حرکات، ویژگی ها و انرژی های آن ها را به ما منتقل می کند.

مثلا، حرکت بهوجانگ سانا (مار کبری) در بدن، ویژگی های مار ( داشتن ستون فقرات بسیار منعطف ولی در عین حال بسیار قوی) را به ما منتقل می کند.

آسانا جنبه های بسیاری دارد و باید از جهات متفاوتی به آن نگریست. 

اگر از دیدگاه کاملا فیزیکی به آن نگاه کنیم، آساناها وضعیت هایی جسمانی هستند که فعالیت سیستم های بدن را آرام و راحت می کنند و جسم را در بهترین حالت فیزیکی قرار می دهند. انجام دادن منظم آسانا به بدن کمک می کند تا جسم آرام، آسوده و راحت باشد.

آسانا های یوگا وضعیت مناسب و انعطاف لازم را برای ماهیچه ها و اعضای حرکتی فراهم می کنند و عملکرد تاندون ها و ماهیچه ها و رباط ها را تضمین می کنند. آساناها با تنظیم غدد درون ریز، سیستم انرژیک بدن را نیز مدیریت می کنند.

با تمرین مداوم آسانا ها، بدن متعادل شده و تسکین داده می شود و مناطق درد ناک و دچار استرس و آسیب دیده نمایان می شود و با تمرین پیوسته بهبود می یابند.

آسانا فقط روی ساختار  فیزیکی و انرژی کار نمی کند، بلکه نمایانگر افکار و نیت های ما نیز هست. ممکن است علی رغم انجام تمرین آسانا با دقت تکنیکی بسیار زیاد، به رشد آگاهی کافی نرسیم. در واقع، این حالت ذهنی ما است که معین می کند تمرین آسانا، تا چه حد برای رشد آگاهی ما مفید واقع شده است.

اگر در هنگام انجام آسانا، آگاهی خود را به آن معطوف نکنیم، تمرین ما عمیق نخواهد بود و سطحی باقی خواهد ماند.

پیشنهاد می کنم از همین الآن مطالعه پیرامون انواع یوگا و فراگیری و ادامه اون رو شروع کنین :)

مطلب مرتبط: انجام عمل یوگا وریکش آسانا

CAPTCHA
این کپچا برای تشخیص شما از اسپمر های خودکار ایجاد شده است.
۳ + ۴ =